Ultrahangos zsírbontás

Nem tud megszabadulni narancsbőrétől?

Problémás testrészeiről sem diétával, sem sporttal nem tud fogyni?

Tart a zsírleszívás kockázataitól, de hasonlóan hatásos módszert keres?

Önnek ajánljuk akkor az ultrahangos (kavitációs) zsírbontást!


Nem kell kés alá feküdnie ahhoz, hogy végleg megszabaduljon narancsbőrétől vagy makacs zsírpárnáitól, hiszen az ultrahangos zsírbontás ugyanolyan hatékony ezekre a problémákra, mint a sebészeti beavalkozások!

  • Tartós, fájdalommentes alakformálás.

  • Csak a kezelt, problémás területről fog fogyni, mert a kavitáció célzottan csak a kezelt területen bontja le a zsírpárnákat. (fenék, pocak, comb, úszógumi, lötyögő felkar)

  • Míg a fogyókúra csak a zsírsejtek térfogatát csökkenti, az ultrahangos kezelés a zsírsejtek számát csökkenti. (nincs „jojó effektus”)

  • Látható eredmény akár az első kezelést követően. (csökken a narancsbőr, a bőr feszesebbé válik)

 


Az ultrahangos zsírbontás (kar, has, csípő, fenék, hát és külső-belső comb) teljesen fájdalommentes és biztonságos. Az arc, a toka, a nyak, a mellek és a szív környékén kezelés nem végezhető! 

A kezelés az első két hétben heti 2 x 45 perc, majd hetente 1 x 45 perc. Ennél sűrűbb kezelésre nincs lehetőség, mert a lebontott zsír kiürítése nagyon megterhelné a szervezetet. Közvetlenül a kezelés után 45 perc keringésfokozó géllel való zsírégető- vagy nyirokmasszázs következik, amely elősegíti az elfolyósodott zsírszövetek kiürülését. Egy kúra általában 6-10 kezelést jelent testtájanként. A siker elérése érdekében elengedhetetlen a napi 3 liter folyadék (szénsavmentes) elfogyasztása, javasolt a napi rendszeres mozgás, a szénhidrátszegény étrend, kiegészítő kezelésként infraszauna használata.

 

Ultrahangos zsírbontás ára:

90 perc          7.500 Ft 

(45 perc ultrahangos kezelés + 45 perc masszázs)

Bérlet:

5 x 90 perc = 37.500 Ft (+1 kezelés ajándék)