Bemutatkozunk

Tökölön, csendes nyugodt helyen, családi  házban,  házasságban élek. Itt alakítottam ki a masszázs-tevékenységnek otthont adó környezetet is. 6 éve végeztem el a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar Gyógymasszőr-képzését, és így lettem gyógymasszőr 2008-ban. Rögtön beleszerettem ebbe a szakmába! A masszázs minden fajtáját nagyon szeretem, de a gyógymasszázs a szívem csücske, hiszen ha munkámmal segítek, fájdalmat csillapítok, akkor ez mindennél jobb érzés.

Nézze meg az egyes masszázsok leírását, vagy vegye fel a kapcsolatot velem és szívesen segítek a választásban.

Hobbim minden, ami az egészséges életmóddal kapcsolatos. Érdekel a Tarot kártyajóslás, a Feng shui, a kínai természetgyógyászat, illetve a kínai masszázs is.

Az egészséges életmód és a megelőzés nagyon sokat jelent számomra. Vallom, hogy sokba kerül a megelőzés, de az orvos és a gyógyszerek sokkal többe kerülnek.

Hiszem, ha odafigyelünk magunkra és testünk jelzéseire, sokat tehetünk egészségünk megőrzéséért és a betegségek megelőzésért. Sokat olvasok, a különböző könyvekből vett és megfontolásra érdemesnek tartott természetes gyógymódokat magamon is használom. Hiszek nagyanyáink praktikáiban, gyógymódjaiban, a gyógyfüvek, gyógyteák természetes hatékonyságában.

Rohanó világunkban fontosnak tartom a szemléletváltozást: ne a betegséget kezeljük - főleg ne rögtön gyógyszerekkel -, hanem a betegség okát keressük meg. Azon változtassunk és ha lehet, előzzük meg a probléma kialakulását. Segíthet ebben egy szakértő masszőr is.

Szeretettel várom Önt egy Önnek legmegfelelőbb masszázzsal. Keressen bátran elérhetőségeim bármelyikén.

Kapcsolat

E-mail *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!