Zsírégető masszázs

A narancsbőr (cellulit) nem feltétlenül az elhízott nőket sújtja, sok vékony alkatú vagy fiatal is szenved ettől.

Mi is az a cellulit? A bőr irharétegében lerakódó salakanyagot, zsírt jelenti, amely a környező szövetekből magához vonja a vizet, és egyre nagyobb gömböcskéket alkot, így a bőr felületét a narancs héját utánzóan egyenetlenné teszi. (A cellulitisz a kötőszövet fájdalmas gyulladását jelenti.) A gidres-gödrös lerakódások elsősorban a csípőn, combon, popsin és a karon alakulnak ki. Az öröklődés, az anyagcsere lelassulása és az öregedés egyaránt felelős lehet a belső okokért, valamint a külső tényezők is komoly szerepet játszanak a cellulit kialakulásában. A nem megfelelő táplálkozás miatt túl sok méreganyag és zsír halmozódik fel szervezetben, a mozgáshiány és a stressz következtében a bőr és az izmok elveszítik feszességüket, a vér- és nyirokkeringés lelassul.

A zsírégető  masszázs azért hatékony a narancsbőr elleni harcban, mert javítja a vér- és nyirokkeringést - ami a szövetekben lerakódott salakanyagok elszállítását végzi - ezáltal hozzájárul a test méregtelenítéséhez, amely erősíti az immunrendszert és ellenállóbbá teszi a testet. Ez a masszázsfajta leginkább a nyirokmasszázshoz (nyirokdrenázs) hasonlít.

A masszázst simító mozdulatokkal kezdjük, miközben felvisszük a speciális olajat, mely vérbőséget okozva bemelegíti a kezelendő testrészt. Ezután következnek az erőteljes morzsoló, gyúró mozdulatok, melyek mélyebbre és erőteljesebben hatnak. A bőr alatti zsírszövetek falai felszakadnak és így a lerakódott zsír és a salakanyagok a szövetekből a nyirokrendszerbe kerülnek, ahol a testből gyorsabban távoznak. Ez fájdalmas is lehet, de az eredmény kárpótol. Ha mégsem vállalná figyelmébe ajánljuk a fájdalommentes ultrahangos (kavitációs) zsírbontásunkat!

Igazi eredményt csak rendszeres zsírégető masszázzsal érhetünk el. Aki a masszázst kiegészíti méregtelenítő kúrával vagy sporttal, szaunával, esetleg tud változtatni az étrendjén, annak garantált a siker.


Zsírégető (cellulit csökkentő) masszázs ára:

60 perc          5.000 Ft

Bérlet:

5 x 60 perc = 25.000 Ft (+1 kezelés ajándék)