Hasznos tippek,tanácsok

Tanulságos idézetek:

Összegyűjtöttem az egészséges életmóddal és a természetes gyógymódokkal kapcsolatban néhány idézetet azok számára, akik szeretnének valamit tenni az egészségük megőrzéséért, a betegségek megelőzéséért, és hisznek a természet és saját szervezetük gyógyító erejében.

„Minden gyógyító erő forrását saját magunkban kell keresnünk!

Minden természetes gyógymód alapelve azon a tapasztalaton nyugszik, hogy a természet a nagy megterheléseket ki tudja egyenlíteni. A kezelés nem más, mint a saját életerőink fokozott igénybevétele. A természetes gyógymódok célja, hogy támogassuk, erősítsük a szervezet saját gyógyító erőit. Ily módon nem kívülről folytatunk harcot az egészséget károsító tényezők ellen.”

(Dr. Franz Wagner)

„Tanuljanak egészségesnek lenni, és ne lustálkodjanak egészségesnek maradni!

Az emberek többsége nem törődik legnagyobb kincsével, az egészségével. A legtöbben nem tanulták meg, és idejük sincs rá. Pedig az egészség olyan állapot, amelyen nemtörődömséggel, tudatlansággal, felelőtlen életmóddal sokat ronthatunk, és ez fordítva is igaz: természetgyógyászati ismeretek megszerzésével, kitartó, rendszeres munkával csodálatos egészségi állapot érhető el, akár idős korban is.”

(Prof. Dr. Török Szilveszter)

„Az önkezelés minden formája megköveteli a felelősségteljes cselekvést saját egészségünkért, és azt, hogy az új módszerekkel megismerkedjünk. A saját felelősségünkre végzett kezelés fokozza azt a képességünket, hogy a saját testünket megfigyeljük és megismerjük. E tapasztalatok teszik lehetővé az egészséges testi-lelki fejlődést. Így alakul ki egy újfajta önismeret.”

Dr. Franz Wagner)

 

Könyvajánló kedvenc könyveimből:

Prof. Dr. Török Szilveszter: A szervezet-méregtelenítés komplex rendszere

Kovács József: A szervezet tisztítása lépésről lépésre

Andreas Moritz: A csodálatos máj- és epehólyag tisztítás

Hellmut Lützner: Gyógyító böjt